Software HoReCa, programe

Software HoReCa Romania

Informatii Sofware Horeca – Firma specializata pe realizarea de programe profesionale

Program Dorsoft Hoteluri, Restaurante, Cafenele, Baruri si Ceainarii

Interfata softului este intuitiva, complexa si foarte usor de folosit. Are un element de design elegant. Aveti posibilitatea sa separati sau sa combinati vanzari, situatie in care aveti posibilitatea de a gestiona mai bine diferitele imprejurari in care clientii se pot muta de la o masa alta masa, sau cand se doresc note de plata separate.
Softul nostru este momentan disponibil doar pentru utlizatorii de limba romana.
Poate utliza diverse echipamente pentru a va facilita munca (case de marcat, imprimante fiscale, imprimante operationale, cititoare coduri de bare, cantare, cititoare carduri, etc.)

Informatii utile pentru clienti!

Software HoReCa Romania. Freelancer vand software Horeca in Bucuresti. Programul se vinde in toata Romania. Firma Dorsoft ofera consultanta si suport gratuit constand in depanarea softului in timp scurt prin deplasarea la client in ultima instanta, iar in prima faza se ofera suport tehnic prin programul TeamViewer. Toate aceste servicii se ofera la cumpararea programului.

Facilitati si avantaje pentru cumparatorii programului

Toate noile actualizati sunt incluse in licenta de cumparare. De asemeni in licenta sunt incluse si rezolvarea bugurilor aparute in program. Daca un client raporteaza o eroare datorata programului acea eroare va fi remediata in timp util pe toate statiile clientilor nostri in cel mai scurt timp posibil!