Program / soft Contabilitate i2

Colecţie de module software. Programul / soft Contabilitate i2 reprezintă o colecție de module software adunate sub o singură interfață pentru a facilita activitatea utilizatorului final. Aceste programe lucreaza în două moduri: independent și integrat – respectiv un software utilizează un alt program din aceiași produs pentru a vă oferi o experință cât mai bună.

Interfața cu care utilizatorul interacționează cel ce utilizează acest produs a fost mult simplificat, este o interfașă de tip panglică. Acest lucru face ca accesul să fie unul facil, clar, modulele fiind evidențiat separat.

Modulele software încorporate sunt următoarele: modul program Salarizare, modul program Mobilizări, modul program Contabilitate financiară, modul program Gestiune, sub 2 forme, la preţ de achiziţie (en gros) sau la preţ de vânzare (en-detail), conectabilă la casele de marcat, modul program Declaraţii

Contabilitate – 2 modalităţi simultane de înregistrare

Acest program de contabilitate ofera doua feluri de inregistrare in registrele contabile. Prima este modalitatea clasica realizata prin notele contabile, iar a doua metoda este metoda automatizata, unde notele contabile sunt generate in momentul in care are loc efectuarea propriu zisa a operatiunilor de gestiune. Amandoua metodele sunt permise simultan, operatiunile putand fi inregistrare in doua moduri: prin notele generale contabile sau prin ferestrele de vanzare / cumparare, rapoartele afisand datele contabile intr-un mod consolidat.

Culegere universală prin note contabile

Softul de contabilitate permite, prin modulul de contabilitate financiară, culegerea universală de date pe jurnale și conturi, în modul clasic. Acesta fiind unul din cele 2 felurile prin care se pot introduce documentele, fiind preferatul contabililor.

Gestiunea stocurilor și automatizarea contabilității

Soft Contabilitate i2 este în același timp și software de gestiune comercială, putându-se ține evidența stocurilor pe el. Mai mult însă, operațiunile de gestiune sunt contate automat, datorită asocierii conturilor pe articole și generată nota contabilă după fiecare înregistrare a documentelor. Culegerea Furnizorilor, Facturilor și Plăților se face într-o singură fereastră. La salvarea recepțiilor și plăților, nota contabilă se generează automat fără nici un alt clic. Asemenea are loc și generarea înregistrărilor contabile pentru Clienți, Facturi și Încasări

Salarizare

Programul de contabilitate soft Contabilitate i2 este și un program de salarii sau soft de salarii complet, având tot ceea ce ai nevoie pentru firma ta nevoie: pontaj cu înregistrarea de sporuri, concedii de odihnă și medicale, calcul automat al contribuțiilor, state de plată, fluturași, tichete de masă, export Avans / Rest de plată pe card, centralizator datorii și note contabile, declarațiile 112/205 și fișa fiscală, generare note la sfârșit de lună

La sfârșitul lunii puteți vizualiza și opțional prelua în contabilitate notele contabile din Salarizare și Imobilizări. În continuare se pot genera închiderea de TVA, venituri, cheltuieli și descărcarea de gestiune.
Imobilizări
Cu soft Contabilitate i2 puteți gestiona, deasemenea, mijloacele fixe și obiectele de inventar, precum și generarea lunară a amortizărilor.

Declaraţii

D100, D112, Fișe fiscale, D205, D394, D392