Cui se adreseaza programele noastre?

Cui ne adresam? Pentru cine realizam programele?

Programele sunt realizate pentru microintreprinderi, firme de contabilitate si contabili in general, firme mici si firme mijlocii. Dezvoltam programe software pentru mediul de afaceri, ne adresam atat domeniul economic cat si domeniului medical.

Dorim ca firmele care apeleaza la serviciile noastre sa aiba parte de un program de calitate pentru domeniul in care activeaza. Vindem software pentru hoteluri, pensiuni, cafenele, baruri, restaurante, cabinete veterinare, cabinete de optica medicala, firme de contabilitate si alte firme, Case de Ajutor Reciproc – CAR-uri,  pentru supermarketuri de cartier, pentru supermarketuri medii, pentru firme care ofera servicii, etc.

Licenta programului este pe viata. Se ofera si suport gratuit pe o perioada de 30 de zile. Programele se vand in toata tara. Suportul si depanarea se ofera atat telefonic, prin intermediul programului TeamViewer / Remote Desktop Support, cat si personal pentru probleme mai mari pe care le intampinati. Dupa ce cumparati programul de la noi vom instrui personalul pentru lucrul cu acesta. Programele sunt usor de utilizat si instruirea va fi realizata intr-un timp scurt. Cumparand programele noastre economisiti timp si bani. Oferim si suport upgrade pentru depanarea eventualelor probleme de software / buguri.

Ce trebuie sa stiti referitor la programe.
Programele sunt de tip desktop sau web?
Firma de soft ofera doar programe clasice de tip desktop. Odata licenta cumparata nu mai aveti nici un cost suplimentar obligatoriu, sunteti independent de existenta firmei noastre de soft. De asemenea, nu depindeti de internet in funcționarea de baza a programelor, acestea ruleaza offline.