Program de gestiune hotel, software gestiune hotel

Oferta firmei noastre este variata si cuprinde si acest program de gestiune hotel / software gestiune hotel pentru usurarea tinerii evidentei clientilor, a camerelor ocupate, a camerelor rezervate, a intervalului de timp pentru care s-a efectuat rezervarea. De asemenea, corelat cu softul pentru restaurant, pe aceiasi factura poate fi trecuta si consumatia de la restaurant. Programul va ofera posibilitatea de a crea utilizatori, de a-l folosi cu drepturi de administrator, posibilitatea gestiunii marfurilor, posibilitatea adaugarii de produse noi in cadrul restaurantului, posibilitatea adaugarii de camere: single, double sau camere matrimoniale, posibilitatea stergerii acestora din program.

Oferim posibilitatea clientilor nostri de a descarca programul gratuit si de a-l proba inainte de a-l cumpara. Il puteti instala si il puteti utiliza sub forma de trial. Descarca si utilizeaza programul trial inainte de a-l cumpara. In felul acesta va veti familiariza si cu softul.

Programul de Soft Horeca 2, programul care se potriveste nevoilor dvs. Pentru informatii suplimentare va invitam sa ne contactati folosind adresele de email saila.george(at)yahoo.ro sau la numarul de telefon: 0740.915.859 persoana de contact George. Va putem trimite programul pe mail sa-l incercati in momentul in care ne veti solicita asta.

Clientii fideli beneficiaza de avantaje atat in depanare si asistenta gratuita pe un anumit interval de timp cat si de primirea tuturor imbunatarilor aduse programului cumparat pe toata perioada utilizarii versiunii de program cumparate.

Vindem si alte programe: program pentru Case ajutor reciproc, programe pentru Optica medicala, program pentru Contabilitate, programe Contabilitate retail, programe pentru Medicina veterinara, programe pentru Facturare, etc.