Soft de optica medicala integrat

Soft de optica medicala integrat – soft profesionist

Soft de optica medicala integrat – soft profesionist. Programul Soft Optika 3 este un program de specializat in optica medicala, optometrie si oftalmologie. Tine evidenta stocurilor si evidenta medicala.

Este un program de soft integrat, putand sa reuneasca consultatii optometrice si oftalmologicecu vanzari in sistem POS. Cumparand acest proggram de soft de optimica medicala aveti parte de o configurare initiala usoara. Puteti urmari clientii – colectati informatii si urmariti istoricul medical. Puteti de asemenea sa emiteti facturi personalizate, bonuri fiscale si alte documente medicale.

Preturi program
Editie monopost: 3.000 lei – client nou, 1.500 lei – upgrade de la Soft Optika 2010/2009
Editie 3 licențe în rețea: 4.500 lei – client nou, 2,500 lei – upgrade de la Soft Optika 2010/2009
Cota de TVA este 0.

Durata de utilizare licente nelimitata.
30 zile suport gratuit prin email/telefon/remote.
Include toate actualizari minore pe durata de viata a produsului.
Politica de actualizări
Actualizari minore (update-uri) Toti clienții acestui produs vor primi gratuit actualizarile minore, spre exemplu actualizarea de la versiunea 3.01 la versiunea 3.02, ale produselor soft. Aceste actualizari sunt disponibile pe pagina noastra oficiala de internet. Trebuie doar sa descarcati si sa instalati fara a dezinstala vechea versiune.
Deasemenea, toti clienții vor fi instiintati pe e-mail despre noua versiune. Actualizarile minore contin imbunatatiri functionale, legislative precum și corecțiile unor eventuale erori.
Actualizări majore (upgrade-uri)
Actualizarile majore, spre exemplu actualizarea de la versiunea 3 la versiunea 4, includ imbunatatiri semnificative in functionalitate. Actualizarile majore nu sunt gratuite. Actualizarile majore se instaleaza separat si functioneaza in paralel si independent fara a afecta functionarea vechilor versiuni. Pretul actualizarilor majore pentru vechii clienti este unul redus.

Puteti descarca si incerca acest produs gratuit sub forma de trial accesand urmatoarea adresa web: Download Soft Optica Medicala