Program facturi, software facturare

Program facturi, software factura – Soft Facturare 3

Program facturi, software factura. Soft Facturare 3 este un soft pentru realizare facturi  persoane juridice: firme, persoane fizice autorizate PFA-uri, intreprinderi individuale II-uri, companii mici si companii medii.

Softul de facturare este un software simplu, care se adreseaza microintreprinderilor si este destinat pentru: emitere facturi proforme, emitere facturi fiscale, emitere chitante si urmarire incasari, emitere avizelor de expeditie, intocmire registru de casa. 

Configurare usoara

Sunteti gata pentru emiterea facturilor cu softul nostru imediat! Aveti la dispozitie o fereastra de configurare, cu o accesibilitate la un “buton distanta” din ecranul principal al programului. Apoi puteti porni imediat intraducerea de facturi si de avize. Puteti introduce date alte clientilor si articole in baza de date. Puteti configura produsele sau serviciile, se vor salva automat odata cu utilizarea programului, fara sa fiti nevoiti sa va opriti din activitatea curenta.

Puteti sa va urmariti clientii

Pentru serviciul de marketing, puteti sa colectati informatii despre clienti, odata cu efectuarea vanzarilor, in felul acesta puteti vedea fiecare cumparare si incasare a acestora. Se pot emite facturi personabile, facturi proforme sau facturi fiscale, pe coli A4 sau A5, de asemenea se pot emite chitante sau avize.

Economisiti timp si bani

utilizand programul nostru puteti reduce timpul pe care alocati cu intocmirea documentelor, iar chitantele cu incasarile vor aparea cu un click in Registrul de casa. Proformele se pot prelua tot la un click in facturile fiscale. Facturile emise cu acest program va vor da posibilitate sa diferentiati imagine firmei dvs., prin personalizare cu un logo, o sigla, fonturi si grafica deosebita, etc. asemanator cu Office Word sau Open Office.

Si mai mult chiar

8+ rapoarteExport PDf al rapoartelorManual electronicFunctionare in retea

Versiuni si preturi

Versiunea trial sau demo valabila pe o perioada de 30 de zile, versiunea celor de doresc sa incerce programul inainte sa-l cumpere. In aceasta versiunea se pot doar vizualiza datele si se pot doar tipari.
Monopost – pret 350 lei client nou, 200 lei upgrade de la Soft facturare 2011 – 20017. Cota de TVA 0.  Durata de functionare a licentelor este nelimitata. Se ofera suport gratuit pe o perioada de timp de 30 de zile. Include toate actiualizarile minore pe durata de viata a produsului.

Articol scris in categoria > Program facturare persoane juridice > Program contabilitate, software de contabilitate

Informatii suplimentare gasiti accesand pagina de web a producatorului: Software Facturare versiunea 3