Program de optica pentru magazine specializate

Program de optica profesionist pentru magazine specializate

Program de optica profesionist pentru magazine specializate. Software specializat pentru cabinete de optica medicala, optometrie, oftalmologie, cabinete evidenta medicala si stocuri. Destinat opticilor personalizate individuale si retelelor de magazine. Este un program de retail integrat, program ce reuneste consultatii optometrice, oftalmologice cu vanzari in sistem POS, gestiune stocuri, evidenta primara incasari de la clienti. Acestea se pot realiza prin intermediul unei singure aplicatii.

Program de optica profesionist pentru magazine specializate
Program de optica profesionist pentru magazine specializate

Softul este util in crearea unei baze de date pentru clienti. Se pot efectua programari pentru pacienti sau clienti pe medici si consultanti. Puteti tine o evidenta electronica a consultatiilor efectuate la cabinetul oftalmologic, a retetelor de ochelari si a lentilelor de contact recomandate de catre medic. In program gasiti si ceilalti pasi pe care ii puteti urma. Puteti colecta informatii despre clienti odata ce incepeti sa folositi programul, in paralel cu efectuarea consulatiilor si vanzare produselor. In program puteti gasi un istoric medical al fiecarui client in parte. Se pot emite si facturi personalizate, bonuri fiscale si alte documente fiscale.

In programul de optica oferit de firma, inventarul este actualizat permanent si automat, in paralel cu efectuarea consultatiilor si a vanzarilor cabinetului. Astfel veti sti intotdeauna ce produse aveti in stoc. Cu softul de retail, puteți efectua vânzările cu listarea bonului fiscal, prin conectarea la casele de marcat : Datecs, Samsung, Euro, Partner, Activa Clasic, Total, Zeka M, Partnet, Sapel, Optima.

Cu acest program, dacă aveti mai multe magazine, puteti transfera rapid de la un punct la altul avizul de expeditie in format Excel. La magazinul destinatie cu un singur clic se pot importa articolele trimise, in receptie, si aceasta fara erori si cu setarea automata a pretului de vanzare pentru noile articole.

Acest articol este scris in categoria > Oferta software retail magazine > Program de optica profesionist pentru magazine specializate

Puteti afla mai multe informatii despre acest software de retail pentru magazine de optica medicala accesand pagina web destinata acestui produs Retail Optica 2016.