Contabilitate retail program de vanzare

Contabilitate retail program de vanzare / Software

Contabilitate retail program de vanzare. Software anul 2016. Acesta este un program de retail pentru magazine generale si magazine specializate. Soft Contabilitate 2016 versiunea pentru Retail (versiunea Premium) este un program pentru calculator generalist dedicat firmelelor mici și firmelor mijlocii, destinat de asemenea comertului cu amanuntul / comertul cu bucata, de tip boutique / magazin de cartier, dedicat magazinelor specializate sau magazinelor generale cu volume de vanzari medii spre moderate. Un program de retail integrat, reunind vanzari in sistem POS, gestiune comerciala, evidenta primara incasari clienti si plati catre furnizori, facturare si contabilitate financiara intr-o singura aplicatie de contabilitate.

Alte date utile despre program pentru clienti: are o configurare initiala usoara – posesorul acestui program va fi pregatit de vanzare intr-o singura zi, va puteti gestiona inventarul – este actualizat automat pe masura ce faceti vanzari sau cumparari, va puteti urmari clientiiputeti emite facturi personalizate, bonuri fiscale sau avize, va puteti urmari platile la furnizor, va puteti conecta la casa de marcat – Datecs, Samsung, Euro, Partner, Activa Classic, Total, Zeka M, etc. – conectare la multilocatii: puteti transfera rapid dela un punct la altul avizul de expeditie in format Excel, aveti o contabilitate completa autogenerata: softul generează automat contabilitatea cu toate declaratiile aferente, deoarece există un sistem automat de contare a operatiunilor de gestiune, facturi furnizori, plati, facturi si incasari clienți. Utilizarea celorlalte module va da posibilitatea ca, contabilul dvs. sa poata încheia, pastra si lista toate actele contabile pe programul si la sediul dvs.

Acest articol a fost scris in categoria > Oferta software retail magazineContabilitate retail program de vanzare / Software 2016

Informatii suplimentare puteti obtine contactand direct producatorul. Accesati pagina web dedicata acestui produs la urmatoarea adresa Soft Contabilitate 2016 pentru Retail. Oferta de pret si alte informatii referitoare la obtinerea imbunatatirilor / upgrade-urilor pentru acest program, precum si perioada de mentenanta, toate aceste informatii le aflati contactand producatorul.