Program contabilitate, software de contabilitate

Program contabilitate, software de contabilitate / oferta firma

Program contabilitate integrat nevoilor dvs. Program contabilitate destinat pentru cabinete contabilitate, magazine, supermarketuri mici si supermarketuri medii de cartier, contabili individuali, microintreprinderi, precum şi pentru firmele mici si firmele mijlocii din toate domeniile de activitate. Programul de contabilitate reprezinta punerea in practica a multor ani de experienta pe care firma noastra i-a acumulat dea lungul a 15 ani de activitate.

Programul de contabilitate este o colectie de module software, reunite in aceeasi interfata, care lucreaza independent una fata de alta, dar de asemeni care lucreaza si integrat. Interfata este simplificata, interfata tip panglică, asigura un acces clar si evidentierea separată a tuturor modulelor.

Cuprinde cinci moduleImobilizari, Salarizare, Contabilitate financiara, Gestiune, sub doua forme, la pret de achizitie (en gros) / pret de vanzare (en-detail), conectivitate case de marcat, declaratii/ doua modalitati simultane de inregistrare in contabilitate. Acest soft de contabilitate ofera doua modalitati de inregistrare in contabilitate, modalitatea clasica: direct prin note contabile cu conturi, modalitatea automatizată: prin note contabile generate la efectuarea operatiunilor de gestiune. Moduri de inregistrare care sunt permise in acelasi timp. Operatiunile pot fi inregistrate atat prin ferestrele de cumparari / vanzări dar si prin note contabile generale, rapoartele afisand date in mod consolidat.

Acest soft de contabilitate permite culegerea universala de date pe jurnale si conturi, prin modulul de contabilitate financiara, in modul clasic. Mod preferat al contabililor de a introduce documentele. Programul de contabilitate este un software de gestiune comerciala, ține evidența stocurilor pe el. Mai mult, operatiunile de gestiune sunt contate automat, datorita asocierii conturilor pe articole și generata nota contabila dupa fiecare inregistrare a documentelor.

Soft de salarii – are tot ceea ce este nevoie pentru a fi un bun program de salarizare – pontaj cu inregistrare de sporuri, concedii de odihna si concedii medicale, calcul automat al contributiilor, state de plata, fluturasi, tichete de masa, export avans / rest de plata pe card, centralizator datorii si note contabile, declaratii 112/205 si fisa fiscala.

Articol scris in categoriaProgram contabilitate, software de contabilitate