Soft hotelier gestiune hoteliera management hotel

Soft hotelier pentru gestiune hoteliera – management hotel

Softul propus de catre firma noastra este un soft hotelier pentru gestiune hoteliera, management hotel. Cu acest soft hotelier veti avea o evidenta a camerelor ocupate de catre clienti. Perioadele in care sunt ocupate camerele, perioadele cand vor fi eliberate, numarul camerelor pentru care s-au facut deja rezervari. Prin acest soft hotelier se pot face comenzi in camera hotelului de la restaurant. Puteti adauga sau sterge module de camere: camere single, camere double, camere matrimoniale.

In acest soft hotelier puteti de asemeni  sa adaugati preturile aferente. Iar la rezervare se pot completa urmatoarele informatii: intervalul de timp pentru care se realizeaza cazarea, numarul de persoane pentru care se efectueaza cazare in unitatea de cazare, numarul total de persoane iar separat se poate completa numarul de copii. Starea cazarii poate sa fie neconfirmata (cazare in stand by / cazare in asteptare), cazare confirmata sau cazat. Camerele care sunt rezervate sunt blocate in intervalul de timp pentru care deja s-a efectuat plata de catre client. In calendarul aferent softului fiecarei stari: neconfirmat, confirmat sau cazat i se atribuie o culoare distincta. Fiecarei rezervari i se atribuie un nume si un numar de telefon in program.

Acest soft hotelier cuprinde date care trebuie sa se completeze obligatoriu si date care sunt optionale. Folosind datele de logare, utilizator si parola, alocate fiecarui user in parte, administrator, ospatar, barman sau receptioner, puteti naviga prin mediu si puteti vedea proportia de ocupare a hotelului, hostelului, motelului, pensiunii, cabanei sau a unitatii dvs. de cazare. Desi softul a fost conceput pentru hoteluri el este foarte usor de utilizat si poate fi folosit pentru orice tip de unitate care ofera cazare.

Aplicatie software dedicata hotelurilor, motelurilor, hostelurilor si pensiunilor. Soft hotelier gestiune / hoteliera management hotel.

Articol scris in categoriaSoft hotelier gestiune hoteliera management hotel