Hoteluri restaurante cafenele video software Horeca

Hoteluri restaurante cafenele – video software Horeca

Hoteluri, restaurante si cafenele – software gestiune Horeca cazare si masa.  Vanzare program Horeca pentru gestionarea mai buna a vanzarilor, pentru gestionarea perioadelor de cazare a clientilor… Programul poate fi folosit si de catre baruri, cluburi, ceainarii, pizzerii, fast food-uri, pensiuni, cabane, hosteluri, moteluri, etc.

video software Horeca – hoteluri, restaurante si cafenele

Am realizat acesasta prezentare video pentru a veni in intampinarea clientilor nostri. Acest videoclip ii poate ajuta sa inteleaga mai bine programul. Modul cum el functioneaza si modalitatea prin care va poate usura activitatea pe care o depuneri in mod curent.

Programele noastre, fie ca este vorba de un program horeca, de un program de contabilitate, de un program de optica medicala, de un program dedicat cabinetelor veterinare sau un program de CAR, sau de un program de facturare, sunt intuitive si usor de folosit. Descarcati si instalati programul care va intereseaza pentru a va convinge de aceasta! Programele nostre pot fi folosite si in modul trial / gratuit pe o perioada determinata.

Programul Horeca, program pentru care am realizat materialul video este un software profesionist dedicat in principal pentru unitatile care ofera cazare si masa, Horeca fiind denumirea pentru hoteluri, restaurante si cafenale. Dar programul poate si utilizat la fel de bine si de catre alte unitati de cazare sau alte unitati care ofera doar masa ca de exemplu: pensiuni, hosteluri, moteluri, cabane, restaurante, cafenele, pizzerii, baruri, discoteci, ceainarii, fast fooduri, etc.

Acest articol a fost scris in categoriaHoteluri restaurante cafenele video software Horeca

Pentru mai multe informatii despre produsele si serviciile pe care vi le oferim va invitam sa ne contactati cu incredere! Avem solutii pentru contabili si firme, solutii pentru magazine, pentru centre de optica, pentru hoteluri, restaurante si cafenele, solutii pentru casele de ajutor reciproc si solutii pentru firmele care ofera servicii.